Skip to main content

Beursaankleding

Beursaankleding

Beursaankleding

Gaat u binnenkort een beurs organiseren? In dat geval is het aan te raden om een paar mooie kramen te huren. Kramen zijn niet alleen functioneel, maar het zorgt ook voor een hele fijn sfeer. We verkopen ook kramen voor andere toepassingen. Daarbij kunt u denken aan jaarlijkse evenementen, kerstmarkten en ga zo maar verder. U kunt overigens niet alleen kramen bij ons huren, maar u heeft ook de mogelijkheid om enkele kramen aan te kopen. In deze tekst gaan wij dieper in op onze service.

Beursaankleding stand

Een beursaankleding stand huren is vooral ideaal wanneer u ze maar voor één dag of een korte periode nodig heeft. Het is dan immers goedkoper dan kopen en u zit ook nergens aan vast en dat is ook een fijn uitgangspunt. Wij kunnen tegen een meerprijs ook extra service bieden. Heeft u geen vervoersmiddelen? In dat geval kunnen wij de kramen bij u afleveren en vervolgens ook weer opbouwen. We kunnen zelfs helpen bij het opzetten van de kramen. Op die manier weet u dat alles op een goede manier wordt gedaan. Ook kunt u extra verlichting en een afdekzeil huren. Op onze website vindt u een overzicht van de prijzen en ook de verschillende mogelijkheden die wij bieden.

Beursaankleding kraam

U kunt een beursaankleding kraam huren, maar het is ook mogelijk om een kraam aan te schaffen. Dit is vooral ideaal voor bedrijven die ze langdurig willen gebruiken. Misschien wilt u een mooie kraam in uw winkel zetten. Of wellicht heeft u de kraam nodig voor de etalage. Wij verkopen enkele kramen, maar het is ook mogelijk om er meerderen tegelijk te kopen. Op onze website vindt u een handig overzicht van de prijzen. Het is daarnaast ook mogelijk om extra toepassingen aan te kopen. Daarbij kunt denken aan een afdekzeil, maar bijvoorbeeld ook verlichting voor mensen die de kraam in de avond of nacht willen gebruiken.

Afdekzeiltjes Sfeerkramen

Afdekzeiltjes

De kramen kunnen geleverd worden met zwarte zeiltjes die de zijkanten afsluiten in verschillende hoogte. Ideaal als afscherming bij wind of regen. Hiervoor rekenen wij geen meerprijs!

Brandvertragend Sfeerkramen

Brandvertragend

Bij de verhuur zijn onze kramen behandeld met Alfa Stop brandvertraging.
Bij de verkoop is dit tegen een meerprijs van € 95,- per kraam ook mogelijk.