Skip to main content

Festival aankleding

Festival aankleding

Festival aankleding

Bent u op zoek naar een marktkraam voor festival aankleding, evenement of iets anders? In dat geval treft u het, want dan kunt u gemakkelijk bij ons terecht. Een marktkraam is om meerdere redenen voordelig. In de eerste plaats zorgt een houten marktkraam voor een geweldige sfeer. Hout is immers authentiek materiaal. Daarnaast is het natuurlijk ook functioneel. U kunt er verschillende spullen opzetten. Daarbij kunt u denken aan eten en drinken, maar uiteraard ook goederen voor de verkoop. In deze tekst gaan wij dieper in op de voordelen van ons bedrijf.

Festival aankleding huren: verhuur en verkoop

Bij ons heeft u in de eerste plaats de mogelijkheid om marktkramen te huren. Dit is voordelig wanneer u de marktkraam slechts op de korte termijn nodig heeft. Wij kunnen de marktkramen ook persoonlijk bij u afleveren voor een meerprijs. U kunt maximaal 50 marktkramen bij ons huren. Uiteraard zijn ze ook in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Voor meer informatie daaromtrent kunt u onze website eens bekijken. Daar vindt u een overzicht van de verschillende afmetingen.

Festival aankleding verhuur

Naast festival aankleding verhuur, is het echter ook mogelijk om marktkramen bij ons te kopen. Dit is ideaal voor mensen die ze voor de lange termijn willen gebruiken. Misschien bent u bijvoorbeeld in bezit van een winkel en wilt u om die reden een mooie kraam kopen. Ze worden ook regelmatig gebruikt voor showrooms. Het is ook mogelijk om er een afdekzijl bij te komen. In Nederland regent het namelijk regelmatig en ook staat er soms een harde wind. Met een afdekzeil verhoogt u de duurzaamheid van uw marktkraam. Wilt u een marktkraam kopen of huren? Via onze website kunt u contact opnemen. Ook vindt u daar een bestelformulier.

Afdekzeiltjes Sfeerkramen

Afdekzeiltjes

De kramen kunnen geleverd worden met zwarte zeiltjes die de zijkanten afsluiten in verschillende hoogte. Ideaal als afscherming bij wind of regen. Hiervoor rekenen wij geen meerprijs!

Brandvertragend Sfeerkramen

Brandvertragend

Bij de verhuur zijn onze kramen behandeld met Alfa Stop brandvertraging.
Bij de verkoop is dit tegen een meerprijs van € 95,- per kraam ook mogelijk.