Skip to main content

Houten kersthuisje

Houten kersthuisje

Houten kersthuisje

Bent u op zoek naar een winkelkraam om uw producten zo sfeervol mogelijk te verkopen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Onze winkelkramen zorgen er namelijk voor dat u altijd iets unieks in handen heeft. Met een houten kraam kunt u niet alleen sfeer maken door een goede aankleding, maar heeft u ook een uniek exemplaar in handen. De klanten zullen vanzelf bij u staan om een aankoop te doen en u heeft voldoende mogelijkheden om de producten uit te kunnen stallen. Met slechts een kleine investering heeft u alles in huis om uw markt tot een succes te maken.

Houten kersthuisje huren

Een houten kersthuisje huren kan bij ons gemakkelijk. Huren is aan te raden wanneer u de marktkramen slechts voor een korte periode nodig bent. Misschien wilt u een houten kersthuisje voor de jaarlijkse kerstmarkt huren. Het voordeel van huren is dat wij tegen een meerprijs ook een aanvullende service bieden. Wij kunnen ze namelijk ook leveren en weer afhalen. Dit is ideaal voor bedrijven die zelf niet de vervoersmogelijkheden hebben. Ook kunt u aanvullende spullen huren. Denk daarbij aan afdekzeil voor wind en regen, maar ook sfeerverlichting voor in de avonden.

Houten kersthuisje verhuur

Naast houten kersthuisje verhuur, doen wij dus ook aan verkoop. Het is aan te raden om een sfeermarktkraam aan te kopen wanneer u deze langdurig wilt gebruiken. Misschien organiseert u regelmatig evenementen en wilt u om die reden er één aankopen. Bij ons heeft u de mogelijkheid om ze per stuk aan te kopen, maar u kunt ook meerdere tegelijk kopen. Op onze website vindt u een handig overzicht met de verschillende prijzen. U kunt er ook extra producten bijkopen. Denk aan sfeerverlichting, maar ook afdekzeiltjes om de duurzaamheid te vergroten.

Afdekzeiltjes Sfeerkramen

Afdekzeiltjes

De kramen kunnen geleverd worden met zwarte zeiltjes die de zijkanten afsluiten in verschillende hoogte. Ideaal als afscherming bij wind of regen. Hiervoor rekenen wij geen meerprijs!

Brandvertragend Sfeerkramen

Brandvertragend

Bij de verhuur zijn onze kramen behandeld met Alfa Stop brandvertraging.
Bij de verkoop is dit tegen een meerprijs van € 95,- per kraam ook mogelijk.