Skip to main content

Wij verhuren deze authentieke

Sfeervolle houten marktkramen

Sfeervolle houten marktkramen

Informatie over huren


Voor de verhuur van een marktkraam kunt u terecht bij Lammers Support Group. Deze unieke sfeerkramen zijn voor diverse evenementen en gelegenheden geschikt. Ze zijn alleen bij ons verkrijgbaar. Onze sfeerkramen passen heel goed bij authentieke en landelijke evenementen zoals kerstmarkten, braderieën, wintersport evenementen, buffetten of als sieraankleding bij feesten en partijen.

  Unieke vormgeving en perfect om mee te werken


  Onze houten marktkramen kennen een unieke vormgeving. Wij hebben door ervaringen in het gebruik onze kramen verder doorontwikkeld. Niet alleen de vormgeving is daardoor bijzonder te noemen maar ook in het gebruik zijn onze kramen perfect om mee te werken.

  Verhuur informatie sfeermarktkraam

  Onbeperkte mogelijkheden

  U kunt bij ons tot een maximum van vijfenveertig kramen huren. De mogelijkheden voor de verhuur van een marktkraam zijn dus vrijwel onbeperkt. De marktkramen zijn gemakkelijk zelf op te zetten en wordt er een duidelijke opzet instructie meegeleverd.

  Extra service

  Wilt u de marktkramen bij u laten bezorgen dan is dat geen enkel probleem. Van maandag t/m zaterdag kunnen wij de marktkramen tegen een meerprijs persoonlijk bij u komen afleveren. Ook is het mogelijk, tegen meerprijs, de kramen voor u op te zetten en af te breken.

  Verlichting

  Met de juiste opstelling en verlichting creëert u een sfeer die al uw bezoekers bijzonder zullen weten te waarderen.
  Voor € 12,50 per kraam brengt u die sfeer met onze led-verlichting met een mooie sfeervolle warme lichtkleur.

  Afdekzeiltjes

  De kramen kunnen geleverd worden met zwarte zeiltjes die de zijkanten afsluiten in verschillende hoogte. Ideaal als afscherming bij wind of regen. Hiervoor rekenen wij geen meerprijs!

  Brandvertragend

  Wij hebben al onze kramen behandeld met Alfa-stop brandvertraging.