Skip to main content

Kerstchalet

Kerstchalet

Kerstchalet

Wilt u graag een kerstchalet, marktkraam of andere zaken huren? In dat geval zit u goed bij ons. Een kerstchalet brengt immers verscheidene positieve punten met zich mee. In de eerste plaats geeft het sfeer aan uw evenement, festival, winkel of waar u hem dan ook voor wilt gebruiken. Tegelijkertijd is het bijzonder functioneel. U kunt er goederen uitstallen, maar ook voedsel of drinken verkopen. Daarnaast zijn ze nog voor veel meer toepassingen te gebruiken. Bij ons kunt u enerzijds huren, maar het is ook mogelijk om er één aan te kopen.

Kerstchalet huren

Een kerstchalet huren kan bijvoorbeeld voor de jaarlijkse kerstmarkt. Een dergelijk evenement is er maar één keer paar jaar en daarom zou het zonde zijn om ze aan te kopen. Bovendien brengt huren bij ons nog extra voordelen met zich mee. Wij kunnen ze namelijk ook bij u leveren. Dit is ideaal voor bedrijven die er geen eigen vervoer voor hebben. Daarnaast kunnen wij ze ook opstellen en weer afhalen. U heeft er dan geen enkele last van. Op onze website vindt u de prijzen in een overzichtelijke tabel. Ook is het mogelijk om er aanvullende zaken bij te huren. Daarbij kunt u denken aan verlichting, afdekzeil en nog veel meer.

Kerstchalet verhuur

Naast kerstchalet verhuur, heeft u dus ook de mogelijkheid om ze bij ons aan te kopen. Dit is ideaal voor bedrijven die ze vaker nodig hebben. Misschien wilt u het hele jaar een kerststalling in uw winkel hebben staan. U kunt ze gebruiken voor de etalage, maar uiteraard brengt het ook een soort van sfeer met zich mee. Daarnaast is het ook mogelijk om er aanvullende zaken bij te kopen. Misschien organiseert u als bedrijf voornamelijk festivals in het donker. Op onze website vindt u een overzicht van de prijzen en ook van de verschillende toepassingen.

Afdekzeiltjes Sfeerkramen

Afdekzeiltjes

De kramen kunnen geleverd worden met zwarte zeiltjes die de zijkanten afsluiten in verschillende hoogte. Ideaal als afscherming bij wind of regen. Hiervoor rekenen wij geen meerprijs!

Brandvertragend Sfeerkramen

Brandvertragend

Bij de verhuur zijn onze kramen behandeld met Alfa Stop brandvertraging.
Bij de verkoop is dit tegen een meerprijs van € 95,- per kraam ook mogelijk.