Skip to main content

Kerstmarkt stand

Kerstmarkt stand

Kerstmarkt stand

Wilt u graag een kerstmarkt stand huren of kopen? Dan hoeft u niet verder te kijken, want wij bieden verschillende soorten standen als bedrijf. Een kerstmarkt stand kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor de jaarlijkse kerstmarkt in uw gemeente. Daarnaast verkopen wij nog verschillende andere standen voor festivals, winkels en andere organisaties. Het is dus zeker geen slecht idee om onze website eens te bekijken. In deze tekst gaan wij eerst in op de voordelen van een kerstmarkt stand huren en daarna op het kopen.

Kerstmarkt stand huren

Een kerstmarkt stand huren is ideaal voor bedrijven of organisaties die hem slechts sporadisch nodig hebben. Ee voorbeeld daarvan is de jaarlijkse kerstmarkt. Het zou dan natuurlijk zonde zijn om ze aan te kopen, want dit is een stuk duurder. Bij ons kunt u ze niet alleen huren, maar voor een meerprijs kunnen wij ook een aanvullende service bieden. Wij kunnen bijvoorbeeld ook de kerstmarkt stand bij u bezorgen. Ook kunnen wij ze weer afhalen. Dit is ideaal voor bedrijven die geen goed vervoer hebben. Op onze website vindt u een overzicht met de verschillende prijzen. Dit is weergegeven in een overzichtelijke tabel.

Kerstmarkt stand verhuur

Naast kerstmarkt stand verhuur, is er dus ook de mogelijkheid van het aankopen van een stand. Dit is ideaal voor bedrijven die ze op de lange termijn nodig hebben. Misschien wilt u bijvoorbeeld een mooie stand voor de etalage van uw winkelpand. Daarnaast is het ook mogelijk om er een aan te kopen om extra sfeer te creëren. We verkopen ook aanvullende producten. Denk daarbij aan verlichting. Dit is ideaal om sfeer mee te creëren. Het is bovendien ook mogelijk om een afdekzeil aan te kopen. Met een afdekzeil maakt u de kerstmarkt stand een stuk duurzamer.

Afdekzeiltjes Sfeerkramen

Afdekzeiltjes

De kramen kunnen geleverd worden met zwarte zeiltjes die de zijkanten afsluiten in verschillende hoogte. Ideaal als afscherming bij wind of regen. Hiervoor rekenen wij geen meerprijs!

Brandvertragend Sfeerkramen

Brandvertragend

Bij de verhuur zijn onze kramen behandeld met Alfa Stop brandvertraging.
Bij de verkoop is dit tegen een meerprijs van € 95,- per kraam ook mogelijk.