Koek en zopie kraam

koek en zopie kraam: uw bezoekers voorzien van lekkernijen

Heeft u al eens nagedacht over een koek en zopie kraam? Koek en zopie mag immers niet ontbreken op uw evenementen in de wintermaanden. Wij kunnen daarom altijd kramen leveren die ervoor zorgen dat u op een sfeervolle manier uw lekkernijen kunt gaan verkopen. Hiervoor bieden wij verschillende modellen aan, zodat u alles aan uw wensen aan kunt passen. Sfeervol aankleden en uw evenement is voorzien van alles wat u nodig heeft. Door te kijken naar de mogelijkheden, kunt u gaan kijken wat bij u en uw evenement past en het bestelformulier invullen op de website.

Een koek en zopie kraam bij ieder evenement

Een koek en zopie kraam huren kan een goede oplossing zijn voor de evenementen die in de wintermaanden plaatsvinden. Koek en zopie mag immers niet ontbreken op een markt. Gasten willen altijd even opwarmen door middel van deze lekkernijen en u doet er goed aan om een van de kramen hier volledig op aan te passen. Deze kraam kan gewoon tussen de andere kramen geplaatst worden op de markt en u heeft de mogelijkheid om er zelfs een volledige bar van te maken door meerdere kramen aan elkaar te koppelen. Zo kunnen nog meer mensen geholpen worden en voorziet u iedereen van iets warms.

Snel uw eigen kramen huren

Onze koek en zopie kraamverhuur is eenvoudig online te vinden. Hier ziet u een overzicht van de prijzen en welke voorwaarden eraan verbonden zitten. Zo moet u er bijvoorbeeld rekening mee houden dat u maximaal 45 kramen kunt huren. Het bestelformulier is binnen enkele minuten ingevuld en wij nemen daarna nog contact met u op indien er veranderingen zijn. Zodra er een bevestiging is, kunt u de kramen op komen halen. Liever hulp bij het monteren? Neem dan even contact met ons op. Wij kunnen dit tegen een meerprijs aanbieden wanneer het overlegd wordt.

Powered by:

powered by LSG Klarenbeek

Contact

Lammers Support Group
Kopermolenweg 3
7382 BP  Klarenbeek

+31 055 301 04 16
+31 06 225 414 95 (bij spoed)

info@lammerssupportgroup.nl