Skip to main content

Kraamverhuur

Kraamverhuur

Kraamverhuur biedt u de sfeer die u nodig heeft

Bent u op zoek naar een goede kraamverhuur voor uw eigen evenement? Dan hebben wij alles in huis om u hierbij te helpen. Niet alleen hebben wij een groot aantal kramen in ons bezit, ook heeft u de juiste sfeer bij de gelegenheid. Deze houten kramen kunnen namelijk nog geheel aangepast worden aan uw wensen door voor aankleding te zorgen. Zo wordt iedere jaarmarkt, lentemarkt of kerstmarkt een sfeervolle bedoeling, zonder dat het u een flinke investering gaat kosten. Door de mogelijkheden voor uzelf op een rijtje te zetten, weet u precies wat u nodig heeft en zorgt u ervoor dat u klaar bent voor de opbouw.

De kramen staan klaar dankzij onze kraamverhuur

Ons kraam verhuurbedrijf staat voor u klaar voor zowel grote als kleine evenementen. U kunt namelijk tot wel 50 kramen huren middels onze kraamverhuur. Deze zijn middels het bestelformulier aan te vragen. U vult alle gevraagde gegevens in en de datum dat u de kramen nodig heeft en ontvangt een bevestiging. Indien er niet voldoende kramen aanwezig zijn, zullen we altijd contact met u opnemen om te bekijken of we nog iets anders kunnen betekenen. Op de aangegeven datum kunt u de kramen bij ons ophalen en op de juiste plaats monteren. Tegen een meerprijs en in overleg kunnen wij de kramen ook bezorgen.

Nooit onverwachte kosten bij de huur

Bij ons kraamverhuur bedrijf zijn de kramen niet verzekerd. Dit betekent dat eventuele schade op u verhaald wordt. Hiervoor heeft u een borg van 100 euro per kraam bij ons betaald. Dit gaat tot een maximum van 1500 euro. Echter weet u hierdoor wel zeker dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan na het betalen van de factuur. Hiermee zorgen wij ervoor dat we u altijd zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn en u altijd tevreden bent.  Het enige wat wij willen is namelijk dat u kunt genieten van het evenement dat u opgezet heeft.

Afdekzeiltjes Sfeerkramen

Afdekzeiltjes

De kramen kunnen geleverd worden met zwarte zeiltjes die de zijkanten afsluiten in verschillende hoogte. Ideaal als afscherming bij wind of regen. Hiervoor rekenen wij geen meerprijs!

Brandvertragend Sfeerkramen

Brandvertragend

Bij de verhuur zijn onze kramen behandeld met Alfa Stop brandvertraging.
Bij de verkoop is dit tegen een meerprijs van € 95,- per kraam ook mogelijk.