Verkoop unieke houten marktkraam

Bij Lammers Support Group kunt u terecht voor de verkoop van een sfeervolle marktkraam. Wij bieden diverse sfeerkramen voor het creëren van een authentieke en landelijke uitstraling tijdens evenementen of partijen, maar ze zijn ook geschikt voor de aankleding van uw winkel of showroom.

De verkoop van een marktkraam gaat per stuk en tevens heeft u de mogelijkheid een afdekzeil voor bescherming tegen wind en/of regen erbij te aan te schaffen, waardoor onze sfeerkramen geschikt zijn voor ieder weertype. Bij Lammers Support Group kunt u bij de verkoop van een marktkraam de kraam ook bij u aan huis of op uw bedrijf laten bezorgen tegen een meerprijs. Kortom de mogelijkheden voor de verkoop van een marktkraam zijn vrijwel onbeperkt.

Voor de verkoop van een marktkraam kunt u ons bestelformulier op onze website invullen. Hierop kunt u aangeven hoeveel huisjes u wilt kopen. Reserveer de kramen snel, want de verkoop van een marktkraam is niet onbeperkt! Voor meer informatie of voor vragen en/of opmerkingen kunt u telefonisch contact opnemen met tel. +31 (0)55-3010416

Alle prijs informatie over verkoop

Powered by:

powered by LSG Klarenbeek

Contact

Lammers Support Group
Kopermolenweg 3
7382 BP  Klarenbeek

+31 055 301 04 16
+31 06 225 414 95 (bij spoed)

info@lammerssupportgroup.nl