Skip to main content

Winterkraam

Winterkraam

altijd een oplossing met onze winterkraam

Heeft u al eens gekeken naar een winterkraam? Deze kramen kunnen namelijk net iets meer sfeer aanbrengen aan uw markten. In de wintermaanden wilt u immers zorgen voor het knusse en feestelijke gevoel, zoals bijvoorbeeld bij een kerstmarkt. Dankzij een houten kraam kunt u dit altijd realiseren. Door te bekijken wat de mogelijkheden zijn en welke investering u hiervoor moet maken, kunt u alle kanten op met uw evenement en bent u voorzien van de beste kwaliteit kramen. Wij kunnen hier in alle vormen in bijstaan en met u meedenken om alles naar wens te laten verlopen. 

Een winterkraam voor eenmalige gelegenheden

Een winterkraam kan op verschillende manieren in uw bezit komen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een winterkraam huren via onze website. Wij bieden u de mogelijkheid om tot 45 kramen aan te vragen. Hoe meer u er bij ons afneemt, hoe groter de korting gaat zijn. Hierbij heeft u het grote voordeel dat u geen extra opslagruimte nodig heeft om ze te bewaren tot een volgend evenement. Wij zorgen er namelijk voor dat u ze op kunt halen op de afgesproken datum en deze na het evenement direct weer naar ons terug kunnen. Eventueel kunnen wij helpen monteren tegen een meerprijs.

Het hele jaar door tot uw beschikking

Indien u regelmatig evenementen organiseert, is een winterkraam kopen wellicht een betere optie. Ook hiervoor hebben wij voldoende mogelijkheden. Wij hebben meerdere modellen in ons assortiment, zodat u ze volledig aan kunt passen aan de gelegenheid. Deze kramen kunnen ook inclusief afdekzeil komen. Hierdoor zijn ze beschermd tegen de weersinvloeden en gedurende het gehele jaar in te zetten. Wie zegt immers dat deze kramen alleen voor de winter kunnen zijn? Wij denken ook hierbij graag met u mee, zodat u een investering in de kramen kunt gaan maken.

Afdekzeiltjes Sfeerkramen

Afdekzeiltjes

De kramen kunnen geleverd worden met zwarte zeiltjes die de zijkanten afsluiten in verschillende hoogte. Ideaal als afscherming bij wind of regen. Hiervoor rekenen wij geen meerprijs!

Brandvertragend Sfeerkramen

Brandvertragend

Bij de verhuur zijn onze kramen behandeld met Alfa Stop brandvertraging.
Bij de verkoop is dit tegen een meerprijs van € 95,- per kraam ook mogelijk.